Školní batoh Topgal ENDY18017

1 649,00 Kč
S DPH
Počet
Na skladě není dostatek produktů

Batoh s roztomilými pejsky pro nejmenší holčičky!

  • batoh pro dívky v 1. až 3. třídě
  • lehounký jak pírko díky lisovaným zádům
  • součástí batohu jsou 4 vyměnitelné obrázky s pejsky v průhledném okýnku

Dlouho očekávaný batůžek s motivy pejsků určitě ocení nejen malé pejskařky, ale pro nízkou váhu batohu i jejich rodiče! Díky zádovému systému z anatomicky tvarované lisované pěny se nám jeho váhu podařilo snížit pod jeden kilogram! I na zádech malé prvňačky bude batůžek sedět jako ulitý, ramenní popruhy jsou totiž ergonomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zádíček.
Nejtěžší školní náklad dávejte vždy do komory, která je nejblíže zádům. Přední, širší komora unese vše ostatní a navíc v ní malá milovnice pejsků určitě využije síťovou kapsu na zip. Díky jmenovce půjde batohy rozeznat, i když se sejdou dva stejné ve třídě. K batohu můžete přikoupit i penál PENN 18017 ve stejném designu s psími tlapičkami. Ten můžete umístit do přední komory nebo přední hluboké kapsy, kde oceníte i karabinku na klíče. Lahvičku s pitím pak umístíte do kapsy na boku batohu.
Reflexní prvky na všech stranách batohu se budou zamlouvat každému rodiči, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě.

Něco navíc:

  • zátěr proti dešti
  • odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami
  • poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici
  • batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku

Náš tip: V přední hluboké kapse je menší kapsička, která v okýnku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými pejsky. Vše dcerka tak může každý den chodit do školy s jiným motivem, nebo si do kapsičky umístit svou fotku či obrázek. Fantazii se meze nekladou! Hurá na to!

1980217